Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

Martín Berasategui participarà en una jornada de Castelló Ruta de Sabor

Martín Berasategui participarà en una jornada de Castelló Ruta de Sabor
21 d'Octubre de 2018

La Diputació de Castelló unirà el talent gastronòmic provincial amb el de Martín Berasategui com nou ambaixador de la marca Castelló Ruta de Sabor per tal de continuar potenciant les oportunitats del turisme gastronòmic a la província.

21 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló unirà el talent gastronòmic provincial amb el de Martín Berasategui com nou ambaixador de la marca Castelló Ruta de Sabor per tal de continuar potenciant les oportunitats del turisme gastronòmic a la província. Així, el Govern provincial prepara ja una trobada informal entre productors i cuiners de tota la província amb qui està considerat un dels cinc millors cuiners del món, el que compta amb més estreles mitxelí del nostre país. Amb la incorporació al seu projecte d'un dels millors cuiners del món, la Diputació dóna un bot important en la generació de noves oportunitats per a la província a través de la posada en valor dels seus productes i gastronomia.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “aquesta trobada que tindrà lloc en la Diputació forma part d'un acurat pla de treball amb què volem potenciar totes les sinergies entre totes les persones que diàriament fan la gastronomia provincial amb el nostre gran banderer nacional i internacional Martín Berasategui. Volem unir esforços amb ell per a traure del seu suport el màxim rendiment i aprofitament de cara al futur per a tots els productors i cuiners que formen part d'aquesta gran aposta de la Diputació per la gastronomia de Castelló”.

Cal tindre en compte que Martín Berasategui és el cuiner espanyol amb més estreles michelin, vuit, només superat en el rànquing mundial pels francesos Joel Robuchon i Alain Ducasse, i el britànic Gordon Ramsey.

Una gran plataforma de posada en valor de Castelló Ruta de Sabor

La incorporació d'un dels millors cuiners del món a la marca Castelló Ruta de Sabor de la Diputació forma part del treball del Govern provincial per donar a conéixer i posar en valor la gastronomia de Castelló com a font de noves oportunitats per als pobles. En aqueix sentit, la Diputació ha anunciat per als dies 3 i 4 de novembre la I Fira de Producte Gastronòmic i Turístic Castelló Ruta de Sabor i una intensificació de la promoció de cara a l'últim trimestre de l'any i de cara a la campanya nadalenca.

La creació del producte turístic de Castelló Ruta de Sabor suposa, per primera vegada a més a la província, paquetizar de forma coordinada amb tots els agents implicats, una xarxa d'experiències turístiques vinculades a la gastronomia.

Després de quatre anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d'origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.