Anar a la Web de la Diputació de Castelló
Castelló Ruta De Sabor
Tria Castelló Ruta de Sabor i encertaràs
Més informació
Un territori privilegiat
Un territori privilegiat amb una extensa i ric rebost mediterrani, en el qual també gaudir de la naturalesa el patrimoni i les seues gents.
Més informació
Castelló mereix un viatge gastronòmic
La generositat de la naturalesa i el nostre clima ens regalen unes matèries primeres extraordinàries, que al costat de la manyaga dels nostres productors, es tornen en els productes més autèntics, amb vertader sabor i pura essència mediterrània.
Més informació

Logo Castelló Ruta de sabor

Si t’agrada sentir el més autèntic, l’element diferenciador Castelló Ruta de Sabor et permet conèixer de prop i assaborir l’excel·lència i qualitat dels millors productes i gastronomia d’esta província, capital de la dieta mediterrània.

Si eres productor, restaurador o prescriptor de productes de Castelló, ací tens una plataforma creada per a impulsar el desenvolupament i la competitivitat del teu negoci o projecte.

Hem descobert una ruta infinita de sabors que ens dóna motius per creure en la riquesa i prosperitat de la nostra terra.

Actualitat

Si tens una empresa d'activitats, un restaurant gastronòmic o eres un productor amb una explotació visitable... descobriex com desenvolupar tot el potencial turístic del teu negoci.

Més informació

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador