Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

Martín Berasategui serà imatge de Castelló Ruta de Sabor

Martín Berasategui serà imatge de Castelló Ruta de Sabor
15 d'Octubre de 2018

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat hui que Martín Berasategui, el xef amb més estrelles Michelin d'Espanya, serà la nova imatge de la marca gastronòmica 'Castelló Ruta de Sabor'.

15 d'octubre. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat hui que Martín Berasategui, el xef amb més estrelles Michelin d'Espanya, serà la nova imatge de la marca gastronòmica 'Castelló Ruta de Sabor'. Moliner ha fet aquest anunci en la seva intervenció en els esmorzars organitzats pel Reial Casino Antic de Castelló on ha fet balanç de la seua gestió al capdavant de la institució provincial.

El president provincial ha assegurat que, a més de convertir la institució en alguna cosa "útil" per a la província i haver sanejat els seus comptes, la gestió continua amb "ambició" com la posada en marxa de projectes com els grans festivals de la província, de dels quals ha dit que anunciarà una gran novetat en els pròxims dies i amb la consolidació de la marca Castelló Ruta de Sabor.

En aquest sentit ha afirmat que el xef Martín Berasategui se sumarà a aquesta marca i serà la seua imatge a partir d'ara. El cuiner donostriarra, amb huit estrelles Michelin en els seus tres restaurants -Lasarte, Barcelona i Tenerife, se suma així a aquest projecte gastronòmic que compta amb més de 100 productors castellonencs adherits. Castelló Ruta de Sabor pretén reconèixer els aliments i sabors elaborats i produïts dins el territori de Castelló i que segueixin estrictes estàndards de qualitat, amb el propòsit d'impulsar el consum de productes locals i de proximitat.