Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina passa a formar part de la Junta del Patronat de la Fundació Caixa Castelló

Marta Barrachina passa a formar part de la Junta del Patronat de la Fundació Caixa Castelló
27 de setembre de 2023

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha assistit aquesta vesprada a la Junta Ordinària del Patronat de la Fundació Caixa Castelló en la qual s'ha estrenat com a membre.

Per a la primera presidenta de la Diputació, “és un honor i un privilegi formar part del Patronat que treballa incansablement per a promoure activitats d'interés general a la nostra província ja que, la missió de la Fundació, reflecteix un compromís real i efectiu amb la societat castellonenca”.

En la sessió de la Junta s'ha adonat de les activitats assistencials, culturals i de mediambientals, tant les ja realitzades com les previstes. Sobre aquest tema, per als mesos d'octubre a desembre hi ha programades diferents activitats mediambientals com ‘Castelló en Ruta’, ‘*Barranc dels *Horts’ i ‘Escola de Natura Seidia’, així com projectes expositius, entre els quals es troba “Llibertat, llibertat: Llegat Martínez Guerricabeitia a la Universitat de València” que estarà exposada a la Sala Sant Miquel del 29 de setembre al 2 de desembre.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador