Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

La Diputació incorpora 29 nous productors a Castelló Ruta de Sabor

La Diputació incorpora 29 nous productors a Castelló Ruta de Sabor
26 d'Octubre de 2018

La Diputació de Castelló ha incorporat avui 29 nous productors de la província a la marca Castelló Ruta de Sabor en la seua aposta per posar en valor la gastronomia provincial.

26 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló ha incorporat avui 29 nous productors de la província a la marca Castelló Ruta de Sabor en la seua aposta per posar en valor la gastronomia provincial. Així doncs, augmenta ja fins a ser més d'un centenar els productors certificats per a fer ús d'aquesta marca com a element diferenciador de la màxima qualitat dels productes autòctons. Aquest matí, el Saló de Recepcions del Palau Provincial ha acollit una acte en què s'ha fet entrega de l'element diferenciador a aquests nous adherits, que recentment han superat les auditories i controls requerits, com a aval de qualitat, per a formar part del projecte.  

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha estat l'encarregat d'entregar aquests certificats que, tal com ha assenyalat, “consoliden el nostre treball per posar en valor la qualitat dels productes autòctons de la nostra terra. Volem seguir ajudant-vos a que es consumesca més producte de Castelló, perquè això reverteix en majors oportunitats als nostres pobles. Per això és especialment significativa la vostra incorporació tenint en compte les dates en què estem a més en plena campanya nadalenca”.

Dos nous sectors representats: ous i café

Amb la incorporació dels productors d'avui, la marca Castelló Ruta de Sabor incrementa la seua oferta amb productes que corresponen al sector de les melmelades, olis, hortalisses, fruites, aigua mineral i glaçons de gel, trufa.

A més s'incorporen tres productes amb què apareixen dues noves sectorials, ous i café.

Cal assenyalar que de forma prèvia a l'entrega dels certificats als productors s'ha reunit la Comissió de Concessió de Marca en què s'ha ratificat l'adhesió d'aquestes noves empreses.

Una marca ben consolidada

Després de quatre anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d'origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.