Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

Diputació llança un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui

Diputació llança un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui
23 d'Octubre de 2018

La Diputació de Castelló ha llançat un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui i quatre cuiners responsables de restaurants populars de la província per tal de continuar potenciant el consum de productes autòctons de la província.

23 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló ha llançat un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor amb Martín Berasategui i quatre cuiners responsables de restaurants populars de la província per tal de continuar potenciant el consum de productes autòctons de la província. Així, aquesta nova iniciativa del Govern provincial s'adreça a fomentar la posada en valor dels productes i la gastronomia castellonenca com una potent via de generació de noves oportunitats turístiques i econòmiques per a la província a través d'aquesta creativa proposta audiovisual.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “aquest vídeo és el nostre reconeixement a tots els cuiners i cuineres de la província i professionals de la gastronomia que dia a dia posen en valor la cuina de Castelló. És una acció que s'emmarca en la nostra posada en valor dels productes autòctons de Castelló Ruta de Sabor i per a potenciar les oportunitats que la gastronomia pot crear en els nostres pobles, convençuts que pertanyem al millor rebost de la Mediterrània”.

El vídeo ha tingut molt bona acollida, i ja acumula més de 11.000 reproduccions i 26.000 visites a través de la seua difusió en els canals de xarxes socials de la Diputació i YouTube. Sens dubte, una bona mostra de la capacitat d'abast i difusió que tenen aquestes iniciatives promocionals, de la mà d'un prescritor d'excepció, el nou ambaixador dels productes de Castelló Ruta de Sabor, Martín Berasategui.

La primera part d'una història “amb molt sabor a Castelló”

Com a homenatge als xefs i restaurants de Castelló que, dia rere dia, posen tota la seua dedicació i cura en la promoció de la nostra gastronomia, la Diputació de Castelló, a través de la marca Castelló Ruta de Sabor, sorprén en aquest vídeo a quatre professionals en representació de tots ells.

La història de la peça audiovisual comença en una furgoneta retolada per a l'ocasió i guiada pel presentador Raúl Puchol, el qual arreplega per sorpresa a cada un dels participants en els seus llocs d'origen (Grau de Castelló, Traiguera, Catí i Nules), no sense abans demanar-los que agafen aquells ingredients que tinguen més a mà. Estupefactes, els cuiners arribaran fins al restaurant de Martín Berasategui a Euskadi, on seran rebuts pel xef.

Una gran plataforma de posada en valor de Castelló Ruta de Sabor

La incorporació d'un dels millors cuiners del món a la marca Castelló Ruta de Sabor de la Diputació forma part del treball del Govern provincial per donar a conéixer i posar en valor la gastronomia de Castelló com a font de noves oportunitats per als pobles. En aqueix sentit, la Diputació ha anunciat per als dies 3 i 4 de novembre la I Fira de Producte Gastronòmic i Turístic Castelló Ruta de Sabor i una intensificació de la promoció de cara a l'últim trimestre de l'any i de cara a la campanya nadalenca.

La creació del producte turístic de Castelló Ruta de Sabor suposa, per primera vegada a més a la província, paquetitzar de forma coordinada amb tots els agents implicats, una xarxa d'experiències turístiques vinculades a la gastronomia.

Després de quatre anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d'origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.

23 de octubre de 2018. La Diputación de Castellón ha lanzado un vídeo promocional de Castelló Ruta de Sabor con Martín Berasategui y cuatro cocineros responsables de restaurantes populares de la provincia con tal de seguir potenciando el consumo de productos autóctonos de la provincia. Así, esta nueva iniciativa del Gobierno Provincial se dirige a fomentar la puesta en valor de los productos y la gastronomía castellonense como una potente vía de generación de nuevas oportunidades turísticas y económicas para la provincia a través de esta creativa propuesta audiovisual.

El diputado de Desarrollo Rural, Pablo Roig, ha asegurado que “este vídeo es nuestro reconocimiento a todos los cocineros de la provincia y profesionales de la gastronomía que día a día ponen en valor la cocina de Castellón. Es una acción que se enmarca en nuestra puesta en valor de los productos autóctonos de Castelló Ruta de Sabor y para potenciar las oportunidades que la gastronomía puede crear en nuestros pueblos, convencidos de que pertenecemos a la mejor despensa del mediterráneo”.

El vídeo ha tenido muy buena acogida, y ya acumula más de 11.000 reproducciones y 26.000 alcances a través de su difusión en los canales de Redes Sociales de la Diputación y YouTube. Sin duda, una buena muestra de la capacidad de alcance y difusión que tienen estas iniciativas promocionales, de la mano de un prescritor de excepción, el nuevo embajador de los productos de Castelló Ruta de Sabor, Martín Berasategui.

La primera parte de una historia “con mucho sabor a Castellón”

Como homenaje a los chefs y restaurantes de Castellón que, día tras día, ponen toda su dedicación y esmero en la promoción de nuestra gastronomía, la Diputación de Castellón, a través de la marca Castelló Ruta de Sabor, sorprende en este vídeo a cuatro profesionales en representación de todos ellos.

La historia de la pieza audiovisual comienza en una furgoneta rotulada para la ocasión y guiada por el presentador Raúl Puchol, quien recoge por sorpresa a cada uno de los participantes en sus lugares de origen (Grao de Castellón, Traiguera, Catí y Nules), no sin antes pedirles que cojan aquellos ingredientes que tengan más a mano. Estupefactos, los cocineros llegarán hasta el restaurante de Martín Berasategui en Euskadi, donde serán recibidos por el chef.

Una gran plataforma de puesta en valor de Castelló Ruta de Sabor

La incorporación de uno de los mejores cocineros del mundo a la marca Castelló Ruta de Sabor de la Diputación forma parte del trabajo del Gobierno Provincial por dar a conocer y poner en valor la gastronomía de Castellón como fuente de nuevas oportunidades para los pueblos. En ese sentido, la Diputación ha anunciado para los días 3 y 4 de noviembre la I Feria de Producto Gastronómico y Turístico Castelló Ruta de Sabor y una intensificación de la promoción de cara al último trimestre del año y de cara a la campaña navideña.

La creación del producto turístico de Castelló Ruta de Sabor supone, por primera vez además en la provincia, paquetizar de forma coordinada con todos los agentes implicados, una red de experiencias turísticas vinculadas a la gastronomía.

Tras cuatro años de trayectoria, la marca de la Diputación Castelló Ruta de Sabor ha conseguido aglutinar más de 100 productores de 15 sectores agroalimentarios diferentes, dos denominaciones de origen, una Indicación Geográfica Protegida y 6 productos con distintivo Parque Natural. Es una marca presente en comercios, ferias, supermercados y grandes superficies de la provincia y parte del territorio español.