Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

Diputació incorpora els productes ecològics a Castelló Ruta de Sabor

Diputació incorpora els productes ecològics a Castelló Ruta de Sabor
27 d'Octubre de 2018

La Diputació de Castelló ha incorporat els productes ecològics a la marca Castelló Ruta de Sabor com a part del seu treball per generar noves oportunitats als pobles a través del major consum de productes autòctons.

27 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló ha incorporat els productes ecològics a la marca Castelló Ruta de Sabor com a part del seu treball per generar noves oportunitats als pobles a través del major consum de productes autòctons. Així, el Palau Provincial ha acollit la constitució de la nova mesa sectorial dels productes ecològics Castelló Ruta de Sabor, una aposta de la Diputació per a donar resposta a les distintes demandes i preferències dels consumidors provincials.

En aquesta nova sectorial queden ja incorporats 10 productors dels sectors hortícola, fruiter, oleícola i forner. A més, dins dels experts i professionals que conformen la mesa sectorial es troba el president del Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “amb aquesta sectorial ampliem els sectors que comprén aquest paraigua de Castelló Ruta de Sabor als productes ecològics. Som conscients dels nous hàbits i preferències de consum i de les grans oportunitats que obri aquest tipus de productes a molts productors dels pobles de Castelló”.

Cal tindre en compte a més que amb les últimes incorporacions a la marca, són ja més d'un centenar els productors certificats per a fer ús d'aquesta marca com a element diferenciador de la màxima qualitat dels productes autòctons.

En aqueix sentit, Roig insisteix en el fet que “l'objectiu de tot el treball que estem realitzant amb Castelló Ruta de Sabor no és un altre que el de que es consumesca més producte autòcton i, amb això, es generen més oportunitats laborals als nostres pobles”.

Una marca ben consolidada que ja mira la campanya nadalenca

Després de quatre anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d'origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.

Amb aquestes últimes incorporacions, la Diputació encara ja la campanya nadalenca en què multiplicarà la promoció del consum de productes de Castelló Ruta de Sabor, divulgarà sobre la seua qualitat i origen per tal de contribuir a ajudar a generar noves oportunitats econòmiques a tot el territori.