Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

Diputació fa de Castelló Ruta de Sabor el plat fort de Gastrònoma

Diputació fa de Castelló Ruta de Sabor el plat fort de Gastrònoma
11 de Novembre de 2018

La Diputació de Castelló promociona des d'avui i fins a dimarts que ve la qualitat dels productes castellonencs en la Fira Gastrònoma com a part del seu treball per augmentar el consum de productes autòctons a través de Castelló Ruta de Sabor.

11 novembre de 2018. La Diputació de Castelló promociona des d'avui i fins a dimarts que ve la qualitat dels productes castellonencs en la Fira Gastrònoma com a part del seu treball per augmentar el consum de productes autòctons a través de Castelló Ruta de Sabor. De la mà de 25 productors de la província i a través de la marca guia Castelló Ruta de Sabor, el Govern provincial participa en aquesta fira de primer nivell que se celebra a València amb un estand provincial que descobrirà les virtuts dels productes de Castelló a més de 15.000 professionals i prescriptors gastronòmics.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “l'objectiu fonamental de participar en aquest esdeveniment de primer nivell és facilitar les coses al nostre empresariat i ajudar-lo a créixer, com a oportunitat de negoci i promocional”.

Tal com ha explicat Roig, “és part del nostre treball per a posicionar en el sector nacional la nostra marca i donar a conéixer l'excel·lència, qualitat i varietat del nostre patrimoni gastronòmic, del què tan orgullosos ens sentim, entre el públic especialitzat. Portem els productes de Castelló a aparadors de primer nivell que d'una altra forma seria impossible aconseguir”.

Cal tindre en compte que aquesta labor es potencia encara més en ser Castelló Ruta de Sabor patrocinador oficial de la fira.

Un innovador estand per a Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló instal·larà per a Castelló Ruta de Sabor l'estand més gran de la fira de 168 metres quadrats en el què es mostraran productes tan variats com a olis, vins, cafés, ous, licors, aigua mineral, salses artesanes, cerveses, melmelades, carxofes, tomata de penjar i productes elaborats i trufats.

Castelló Ruta de Sabor, una marca amb més de 100 productes

Castelló Ruta de Sabor és ja una de les marques gastronòmiques més potents d'Espanya, que inclou entre els seus productes dues denominacions d'origen, una Indicació Geogràfica Protegida i sis amb distintiu Parc Natural.

Després de quatre anys de trajectòria, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor ha aconseguit aglutinar més de 100 productors de 15 sectors agroalimentaris diferents, dues denominacions d'origen, una Indicació Geogràfica Protegida i 6 productes amb distintiu Parc Natural. És una marca present en comerços, fires, supermercats i grans superfícies de la província i part del territori espanyol.

Amb aquest tipus d'actuacions com la I Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor i ara amb la seua participació en Gastrònoma, la Diputació encara ja la campanya nadalenca en què multiplicarà la promoció del consum de productes de Castelló Ruta de Sabor, divulgarà sobre la seua qualitat i origen per tal de contribuir a ajudar a generar noves oportunitats econòmiques a tot el territori.