Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

Diputació dóna suport als productors de Castelló Ruta de Sabor en el Saló Gurmets de Madrid

Diputació dóna suport als productors de Castelló Ruta de Sabor  en el Saló Gurmets de Madrid
10 d'Abril de 2019

La Diputació de Castelló dóna suport als productors de Castelló Ruta de Sabor que aquests dies participen en el Saló Gurmets de Madrid

10 d'abril de 2019. La Diputació de Castelló dóna suport als productors de Castelló Ruta de Sabor que aquests dies participen en el Saló Gurmets de Madrid. Més de 100.000 professionals es donen cita aquests dies en la denominada Fira d'Alimentació i Begudes de Qualitat que se celebra en el recinte Ifema de Madrid fins demà dijous, 11 abril. Es tracta d'una de les cites del producte d'alta gamma més prestigioses del món. Amb una trajectòria de 33 edicions consecutives, aquesta fira professional s’adreça al sector de l'hostaleria  i la distribució agroalimentària, tant nacional com internacional.

El diputat responsable de la marca Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha estat present en la fira durant tota la jornada d’avui, per a donar el seu suport als productors castellonencs que han participat en l'esdeveniment. “Recolzem el treball que els productors estan fent en aquesta fira per a promocionar la qualitat dels productes de Castelló entre milers de professionals”.

En el Saló Gurmets, diferents marques provincials d'alimentació han donat a conéixer als assistents la riquesa i varietat de la gastronomia de Castelló i els seus productes, alguns tan innovadors com els nous bombons ‘artifici’ amb sabor a tòfona negra de Fruits de la Terra de la Pobla de Benifassà.

Campionat dels millors formatges d'Espanya 2019

A més, demà dijous la fira acollirà la final del ‘Campionat dels Millors Formatges d'Espanya 2019’ en la què participa un formatge de la marca Tot de Poble de les Coves de Vinromà i un altre de Formatges de Catí, en les categories ‘d'ovella curat’ i ‘pasta blana’, respectivament.

Nota: Els productors de Castelló Ruta de Sabor participants en la fira són: Fruits de la Terra (la Pobla de Benifassà), Dulces La Cartuja (Altura), Gil Artesanos (Altura), Tot de Poble (les Coves), Formatges de Catí, Finas Rosquilletas i Azahar Licores (Borriana) i DO Oli Comunitat Valenciana en què s'inclouen els olis produïts a Castelló.