Logo de la Diputació de Castelló Logo de Castelló Ruta de Sabor

Actualitat

artín Berasategui avala la qualitat dels productes de Castelló Ruta de Sabor

artín Berasategui avala la qualitat dels productes de Castelló Ruta de Sabor
29 de Gener de 2019

Els productes de la marca que impulsa la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, han tingut avui a Madrid Fusió en el seu ambaixador Martín Berasategui el millor aliat per a un reeixit debut amb què obrir noves oportunitats de negoci i projecció de creixement als productors i establiments gastronòmics de la província

29 de gener de 2019. Els productes de la marca que impulsa la Diputació, Castelló Ruta de Sabor, han tingut avui a Madrid Fusió en el seu ambaixador Martín Berasategui el millor aliat per a un reeixit debut amb què obrir noves oportunitats de negoci i projecció de creixement als productors i establiments gastronòmics de la província. I és que el que està considerat com un dels millors cuiners del món ha visitat junt amb el president de la Diputació, Javier Moliner, l'estand que la Diputació ha instal·lat a Madrid Fusión per tal d'avalar davant de prescriptors i mitjans de comunicació de tot el món la qualitat dels productes de Castelló.

És per això que Moliner ha assegurat que “açò és un debut amb un cartell de luxe. Venim per primera vegada a Madrid Fusión amb una marca consolidada, que ja té cent productors a les seues esquenes i una garantia de qualitat. Sabent a més, des de la prudència i la humilitat, que estem en condicions de vindre a aquest fòrum i deixar el pavelló ben alt. I no podíem vindre millor acompanyats que amb el nostre ambaixador deu estreles Michelón Martín Berasategui i amb el nostre amic, col·laborador i cuiner de vanguàrdia a la nostra terra com és Raúl Resine”.

És per això que el president ha explicat que “estar avui ací junt amb tanta gent amb què compartim experiència a Madrid Fusión és col·locar els productors de la província en l'elit de l'alta cuina, i tot el que puga fer la Diputació per ajudar la nostra gent i que aqueix xicotet productor que porta molts anys fent les coses bé, però que no aconseguia penetrar a aquest mercat, ara puga arribar, és el millor que podíem fer per ell, de la mà del millor cuiner de la història del nostre país”.

Berasategui ha explicat per la seua banda que “Castelló té joies gastronòmiques que són les que fan grans a qui som amics d'aquesta terra. Aquesta província és una terra afortunada, perquè tenim els llauradors amb productes del camp increïble, els ramaders amb un ramat espectacular, les trufes, els peixos. Són joies gastronòmiques que junt amb l'actitud inconformista de Castelló fa que aquesta terra meravellosa tinga la millor salut gastronòmica de la seua història”.

I és que la participació de la Diputació amb Castelló Ruta de Sabor en la XVII Cima Internacional de Gastronomía Reale Seguros Madrid Fusión 2019 fins demà amb un estand propi, obri les portes a productors, cuiners i establiments de la província en aquest gran fòrum internacional, promovent noves oportunitats econòmiques per als municipis castellonencs.

I és que cal tindre en compte que Madrid Fusión és la cita gastronòmica professional internacional més important que se celebra a Espanya i reuneix cada any prop de 2.000 congressistes, a més dels millors xefs tant de l'àmbit nacional com de tot el món, que donen a conéixer les tendències i treballs que es duen a terme dins del panorama gastronòmic d'alt nivell, així com dels productes de qualitat. Durant aquests tres dies, prestigiosos cuiners de la talla de Ferran Adrià, Ricard Camarena o Quique Dacosta, participaran en ponències i altres activitats entorn dels foguers.

Un estand provincial carregat d'oportunitats gastroturístiques

Castelló Ruta de Sabor està present en Madrid Fusión amb un estand en la zona 'Saborea España' i compta amb diferent material promocional i una pantalla amb audiovisuals. A més de donar cobertura a desenes de productors castellonencs, durant aquests dies donarà a conéixer l'extens rebost amb què compta la província i posicionar-la com a destinació gastroturística. Molt present està entre aqueix material el gastromapa editat pel Govern provincial on figuren els establiments, empreses i entitats públiques que ja formen part del producte turístic Castelló Ruta de Sabor.

Aquest espai que la Diputació procura al productor castellonenc compta, a més, amb instal·lacions i equipament per a dur a terme reunions comercials a disposició de les desenes de productors que es desplaçaran durant aquesta setmana a Madrid. 

#DipuÚtil: ajudar a generar riquesa a la província de Castelló

El president Moliner ha explicat que “un dels objectius de la Diputació de Castelló és generar un entorn amable i favorable perquè les empreses de la província puguen continuar generant prosperitat i futur al nostre territori. Per això hem volgut acompanyar el nostre sector turístic, com vam fer la passada setmana en FITUR, aquesta setmana estar junt amb els treballadors i treballadores i empresariat ceràmic en Cevisama, i avui també acompanyar Madrid Fusión per primera vegada en la història amb la marca Castelló Ruta de Sabor els productors del sector agroalimentari i la setmana que ve abrigar el sector dels cítrics en la major fira de fruita d'Europa, a Berlín. Junt amb tots ells estem contribuint a liderar un futur econòmic que a la província de Castelló amb el dinamisme i la força de la nostra gent estic segur que donarà resultats”.