Anar a la Web de la Diputació de Castelló
3ª Primavera Gastronòmica
La 3ª Edició de la Primavera Gastronómica és l'esdeveniment que tots els amants dels productes de proximitat i la cuina de mercat estaven esperant. Del 25 d'abril al 26 de maig del 2024 gaudeix de menús Castelló Ruta de Sabor amb els millors productes de temporada... T'ho perdràs?
Més informació
Castelló Ruta De Sabor
Tria Castelló Ruta de Sabor i encertaràs
Més informació
Un territori privilegiat
Un territori privilegiat amb una extensa i ric rebost mediterrani, en el qual també gaudir de la naturalesa el patrimoni i les seues gents.
Més informació
Castelló mereix un viatge gastronòmic
La generositat de la naturalesa i el nostre clima ens regalen unes matèries primeres extraordinàries, que al costat de la manyaga dels nostres productors, es tornen en els productes més autèntics, amb vertader sabor i pura essència mediterrània.
Més informació

Logo Castelló Ruta de sabor

Si t’agrada sentir el més autèntic, l’element diferenciador Castelló Ruta de Sabor et permet conèixer de prop i assaborir l’excel·lència i qualitat dels millors productes i gastronomia d’esta província, capital de la dieta mediterrània.

Si eres productor, restaurador o prescriptor de productes de Castelló, ací tens una plataforma creada per a impulsar el desenvolupament i la competitivitat del teu negoci o projecte.

Hem descobert una ruta infinita de sabors que ens dóna motius per creure en la riquesa i prosperitat de la nostra terra.

Actualitat

Si tens una empresa d'activitats, un restaurant gastronòmic o eres un productor amb una explotació visitable... descobriex com desenvolupar tot el potencial turístic del teu negoci.

Més informació

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador